неділю, 8 січня 2017 р.

Silent Night готова робота

Остання із завершених робіт зайняла призначене місце і давайте я вам розповім про роботу в етапах відшиву.
Ця робота відшивалась за оригінальним набором Dimensions 1994 року випуску Американської зборки який мені дістався у подарунок.І давайте я спершу розповім свої враження від набору а потім розглянемо детальніше фото.
Як ми знаємо Американська зборка цих наборів це той варіант коли нитки потрібно розібрати самостійно і тут розпочалась моя війна з цим набором.Довелось дослівно перекласти усі відтінки з англійської і за допомогою титульної сторінки з фото відшиву розбирати нитки методом тику.Так як ті кольори які дуже схожі між собою і яких однакова кількість пасм розібрати не так просто,добре що кольорів не багато.Але налажала я в іншому зробивши неправильний бленд і помітивши це вже у відшитій роботі правда до початку вишивки бекстічу що мене тішить,але те що довелось випорювати і перешивати приносить мало задоволення.
З аїдою проблем не було окрім згину посередині який жодним чином не хоче розпрасуватись вже після другого прання   
 ,щоправда при оформленій роботі його не надто помітно(і доречі аїда вже була оброблена з боків що не може не тішити).
З нитками мій бій продовжувався на протязі усієї роботи,так як чомусь вони у мене шалено плутались(і розплутати цю нитку уже неможливо)і обривались у самий непідходящий момент ніби перетираючьсь.А ще ці нитки тонші за звичні мені  DMC і темні кольори лягали з незначним просвічуванням аїди.Однак усіх ниточок вистачило на відшив і навіть залишилось у незначній кількості.
Проте все це мізер у порівнянні з результатом.
Тут надзвичайно вдале порівняння технік і відтінків.Робота пропрацьована до найменших дрібниць.Кордінг,французькі вузлики все просто чарівне.


І це той варіант вишивки де бекстіч не доповнює,а створює картину.А ще робота дуже атмосферна і сімейна.



Доречі тримач який був у наборі виявився дуже непоганої якості і я навіть задумуюсь що створити серію сезонних чи святкових банерів і змінювати їх.А у святковий період нас тішитиме ця робота,яка зайняла почесне місце біля вхідних дверей.

Кому цікаво у відео я коротко розповіла про роботу і елементи готового банеру.

2 коментарі: